Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Un TV nou pentru consola mea!
-
Banned

Originally Posted by
Al3x_nike
Salutare! Am si eu o intrebare pentru posesorii de tv Samsung. Daca redenumesc portul hdmi in loc de joc in Pc scade si calitatea graficii? Am un Samsung 46 D7000 si am incercat o gramada de setari fara game mode activat pentru ca se vede mult mai bine dar in zadar tot are un mic lag. Reusesc sa reduc lagul dar tot se vede o diferenta, se misca mult mai bine cu modul game dar sufera calitatea imaginii. Pana la urma am incercatsa umblu la setari cu modul game activat si am mai imbunatatit putin imaginea dar nu foarte mult. Joc toate tipurile de jocuri pe ps4. Ma poate sfatuii cineva cum estemai bine sa il las si ce setarisa fac?
Toate modelele de Samsung au pe HDMI2 sau 1 asa numitul PC Mode. Modul asta e gandit pentru a afisa imaginea randata de placa grafica din PC. Daca conectezi un PC prin HDMI [mod normal] si prin HDMI [PC Mode], [atentie, vorbesc doar de conectarea unui PC!!!] vei observa ca imaginea pe modul <normal> este mai zgrimturoasa, mai fuzzy, cu un sharpness obositor, iar pe PC Mode se vede <curat> sa zic asa, intocmai ca pe un monitor. Un LED pe HDMI PC Mode se transforma intr-un monitor de PC <mai mare>
Daca conectezi un PS3, sau PS4, sau orice altceva, si redenumesti intrarea in PC Mode, nu se intampla nimic. Toata treaba are efect daca conectezi un PC [semnal de la placa video].
Invit pe Monk sau altii care cunosc detalii tehnice sa explice ce se intampla in spatele setarii de PC Mode. Si de ce are efect doar pentru semnalul provenit de la o placa video.