Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Eu de fiecare data cand am donat, am facut-o pentru comunitate, nu pentru aria de bazar. Si daca renuntam la bazar cu totul, nu e deranjant pentru comunitate. Forumul asta nu a fost facut pentru vanzarea de jocuri, ci pentru a aduce impreuna gamerii de console.

Cred ca asta nu intelegeti unii dintre voi, noi vrem oameni pe forum care sa discute, sa vina cu idei, sa produca stiri/reviews si alte chestii sa ajute la cresterea comunitatii. Nu sa isi vanda jocurile aici, pentru ca exista alternative de specialitate. Specialitatea noastra e alta, iar bazarul e doar un bonus.

Ma autocitez :

Quote Originally Posted by bungabunga View Post

Sigur, se poate spune ca nu bazarul e scopul acestei comunitati, doar ca, pana la urma, inteleg ca ar fi de folos sa se adune niste bani care sa sustina functionarea site-ului. In nici un caz sa se reduca atractivitatea site-ului prin eliminarea de facto a unei facilitati care atragea un public aflat la periferia fenomenului (oameni care au si ei o consola nemodata, joaca 2 jocuri pe an etc - dar care, odata atrasi aici prin aria de bazar puteau deveni interesati si de alte lucruri).

Componenta hardcore este intotdeauna foarte redusa numeric in cadrul unui fenomen de masa (cum ar fi si consolele). In schimb, veniturile mari sunt generate de masa, nu de componenta hardcore a unei comunitati. Ferrari este detinut de Fiat, Porsche de Volkswagen etc etc, nu invers.

-----------------------------------------------------------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Daca imi aduc bine aminte ai inceput sa injuri pe topicul Fifa 14 sau mai bine spus sa jigneşti un user care nici macar nu ti-a raspuns cu aceeaşi moneda. Lasă-mă cu filosofia si demonstrează ca esti altfel, desi prima impresie conteaza
Acum m-am lamurit, esti pur si simplu de rea credinta. Ma rog, banuiesc ca si de-asta au fost sterse respectivele postari, ca sa poata fi sustinute pe urma asemenea aberatii.