Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Un TV nou pentru consola mea!
-
Junior Member

Originally Posted by
Ionutz83
Acela despre ce vorbesti tu acolo nu e lag, este blur asa cum bine ai specificat.
Lag-ul este o intarziere intre semnalul primit si momentul in care este afisat pe ecran.
De exemplu in meniul de PS3, daca navighezi prin meniu si vrei sa mergi de la meniul de games in stanga la photo, muti stick-ul de la controller spre stanga dar imaginea pe TV se va muta doar dupa cateva ms si nu instant.
Tu ai un TV din gama de top si din pacate acele TV-uri au un input lag destul de mare datorita procesoarelor de imagine folosite si de aceea se recomanda sa se foloseasca game-mode.
Eu am vrut sa imi cumpar un F8000 dar am renuntat din cauza lag-ul destul de mare in movie-mode (100-110ms) pentru ca mie nu imi place cuma rata in game-mode.
Am ales sa raman la TV-ul meu actual (SAMSUNG 40ES5500) care merge foarte bine in movie-mode, de fapt nu este nicio diferenta intre movie-mode si game-mode cand vine vorba de lag, are undeva la 16-20ms.
Legat de problemele tale cu lipsa de detalii la colturi intunecate, vezi sa nu ai setata optiunea de Negru HDMI pe cel mai inchis.
Ar trebui sa fie pe Normal.
PS3 e bine sa fie setat pe RGB-Full.
Eu asa am setat, folosesc TV-ul pe movie-mode, contrast la 90, luminozitate la 48, culoare 55, claritate-20, spatiu de culoare e pe nativ la jocuri, filtrele de zgomot digital sunt pe off, ton de culoare cald 1 sau standard, nuanta de negru pe intunecat iar contrast dinamic pe mediu.
Cu aceste setari la mine se vede foarte bine.
Mersi de sfat! Am mai testat unele setari pe game mode one am dat si claritatea (sharpness-ul) de la 45 la 20 si se vede mai real. Acum cu modul game activat se vede aproape la fel de bine ca si cu el dezactivat nsi se misca foarte bine. Citisem pe internet ca sharpness-ul ar trebuii sa fie setat pe 0, ca asa este imaginea reala transmisa de consola dar mie mi se pare prea stearsa. Oricum la mine intradevar nu era vorba de lag, sau cel putin nu asa sezsizabil ci acel blur. O sa incerc acum si setarile tale cu toate ca nu sunt adeptul modului movie, mi se pare cam sters, eu il am pe standard. Am vorbit astazi cu cineva care se pricepe la tv-urile Samsung si a zis ca orice tv care are modul game se va observa o diferenta activandu-l, oricat de bine i se misca cu el dezactivat.
---------- Post added 10-12-2013 at 21:13 ----------
Cum se poate masura lagul la un tv?