Quote Originally Posted by MonkY View Post
Asa am zis si eu. La ce salariu are Dj Mo pe-aici nu cred ca e nevoie... Eu castig peste 1000 EUR pe luna din forum, deci imi permit. GreyhounD e un nabab... OEE si tudyniuz sunt copiii de bani gata. gvingi cred ca joaca la 6 din 49, dar cred ca face de fapt afaceri underground... Andrew parca se ocupa de trafic de organe. Graft vinde logo-uri si grafica en-gros... Donely e in top 300 cei mai bogati oameni din Romania... La ce organizatie avem aici... banii din donatii sunt asa, de un suc. De fapt vom avea o intalnire in weekendul acesta (sau urmatorul) si vroiam sa doneze lumea ca sa mergem sa bem si sa "mananca si gura noastra" ceva.

* ce am scris mai sus e doar un pamflet
Mda, se vede ca nu sa prins nimeni de idee "sa mânca si gurile voastre". Ma refeream la voastre=forum. Mai exact, trebuie si gura forumului sa fie hranita, nu doar noi care vindem/cumparam joace, fac bisnita sau mai stiu eu ce se vinde pe aici.

Ca idee pentru shop, multi nu au posibilitatea de a cumpara de pe site-uri straine. Stiu ca sunt inca 1.000 de persoane care fac asta, dar totusi. Comisionul pe produs sa fie trimis pentru CG. Asta inseamna si ceva timp pierdut... O idee in plus, eu zic ca nu strica.