Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Decizie grea pentru anul care vine
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
Asa am zis si eu. La ce salariu are Dj Mo pe-aici nu cred ca e nevoie... Eu castig peste 1000 EUR pe luna din forum, deci imi permit. GreyhounD e un nabab... OEE si tudyniuz sunt copiii de bani gata. gvingi cred ca joaca la 6 din 49, dar cred ca face de fapt afaceri underground... Andrew parca se ocupa de trafic de organe. Graft vinde logo-uri si grafica en-gros... Donely e in top 300 cei mai bogati oameni din Romania... La ce organizatie avem aici... banii din donatii sunt asa, de un suc. De fapt vom avea o intalnire in weekendul acesta (sau urmatorul) si vroiam sa doneze lumea ca sa mergem sa bem si sa "mananca si gura noastra" ceva.
* ce am scris mai sus e doar un pamflet

Mda, se vede ca nu sa prins nimeni de idee "sa mânca si gurile voastre". Ma refeream la voastre=forum. Mai exact, trebuie si gura forumului sa fie hranita, nu doar noi care vindem/cumparam joace, fac bisnita sau mai stiu eu ce se vinde pe aici.
Ca idee pentru shop, multi nu au posibilitatea de a cumpara de pe site-uri straine. Stiu ca sunt inca 1.000 de persoane care fac asta, dar totusi. Comisionul pe produs sa fie trimis pentru CG. Asta inseamna si ceva timp pierdut... O idee in plus, eu zic ca nu strica.