Cum au mai spus si alti colegi de forum, de ce nu se pune o taxa de inscriere de 1 EURO?
1 EURO inseamna 4,5 RON, deci este chiar o suma modica pe care nu cred ca cineva poate sa o conteste.

Sugestia mea ar fi sa se instituie o astfel de taxa si sa se aplice retroactiv pentru toti userii iar cine nu doreste sa plateasca sa i se inchida contul.
Banii astfel obtinuti se pun intr-un cont bancar si se folosesc anual pentru plata cheltuielolor de mentenanta.
Daca jumatate ar plati acel 1 EURO, tot s-ar strange 10 000 EURO cat sa ajunga pentru cheltuielile pe cativa ani, iar daca mai luam in considerare ca or sa se mai inscrie useri noi, eu zic ca asta ar fi cea mai buna solutie.
Accesul pentru userii de tip guest sa fie cumva mai limitat astfel incat sa-i poti face sa doreasca sa se inscrie, mai ales ca, sa fim seriosi, 1 EURO e o suma rezonabila pentru oricare din cei 20,000 de membri ai acestui forum.

Asa cheltuielile ar fi acoperite, toti ar avea acces la bazar, la discountul de pe gameshop, etc.
Din pacate omul pana nu il constrangi cumva nu accepta sa faca un lucru, degeaba asteptam sa doneze de bunavoie unii pentru ca nu o sa o faca, majoritatea din comoditate.

Acuma cu taxa de premium fiecare trebuie sa plateasca din nou peste 1,3,6,9,12 luni, dar cu taxa de inscriere nu va mai trebui pentru ca din banii stransi acuma daca s-ar aplica retroactiv ar ajunge cu siguranta pentru 3-4 ani sa se plateasca cheltuielile, iar apoi sunt convins ca o sa se stranga banii necesari datorita fluxului de useri noi.

Eu zic ca ar merita macar incercat.