Single post: Decizie grea pentru anul care vine
-
Senior Member

Originally Posted by
tudyniuz
Si dupa 9 pagini, lumea tot nu a inteles ca bazarul e un bonus. Asta pentru ca din punctul lor de vedere, exista doar bazar pe consolegames. Unii isi fac veacul doar pe bazar, si atunci inteleg si eu de ce se simt ofensati si atacati. Dar tot ei trebuie sa inteleaga ca scopul forumului asta e altul, acela de a strange gamerii la un loc pentru a discuta despre jocuri. Vanzarile se fac pe site-urile de specialitate, mercador/okazii/tocmai si altele.
Bazarul de pe consolegames e doar un bonus oameni buni. Cred ca trebuie sa scriem undeva mare si colorat incat sa vada toata lumea.
Bazarul e doar un bonus, nimeni nu contesta asta, insa de ce MonkY a inchis ''robinetul'' tocmai acolo? Pt ca de acolo ''curge'' de la userii care activeaza acolo se aduna un procentaj considerabil din banutii pt consolegames, poate ma insel dar nu cred, majoritatea celor de aici au activat mai mult sau mai putin pe bazar, foarte putini sunt cei care nu au avut niciodata cel putin un joc la schimb / vanzare / cumparare / ca sunt useri care vand, cumpara mai multe jocuri? Ce-ar trebui, ca toti de aici sa avem doar un joc de vanzare? Daca acest bonus (bazar) nu ar exista, parerea mea e ca foarte greu, ca sa nu zic imposibil ar fi sa se stranga banutii necesari pt ca CG sa mearga mai departe, inteleg CG e un site de stiri, discutii, s.a.m.d in materie de jocuri, insa doar de la cei care se ocupa numai cu asa ceva aici pe site, niciodata nu s-ar strange 2000 euro, din nou e parerea mea, iar bazarul de aici in materie de jocuri, e cu mult peste mercador / okazii / sau mai stiu eu ce alt site. Nu spun ca bazarul e cea mai importanta arie de aici, insa tind sa cred ca e la fel de importanta ca si celelalte, chiar daca la unii le place sau nu acest lucru, iar acest mic ''bonus'' ajuta CG sa mearga mai departe, intr-o masura in care daca nu ar fi, nu stiu daca si CG ar putea merge mai departe.