Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!
-
Member

Originally Posted by
HollowMan
Am renuntat la RT-N16 si am sarit la un TP-Link Archer C7... momentan nu regret

@Hollowman - Buna, poti sa-mi spui ce configuratie are sistemul tau? am i5, 4gb , 500 sata 5400RPM si cu toate incercarile nu prind mai mult de 600mbps cu router TPLINK wdr3600 (de la rds).
Interesant este ca daca ma conectez direct la laptop fara sa folosesc routerul primesc doar 200mbps
.....Cred ca ultima sansa este sa incerc cu un router performant ca ASUS AC66U sau cel de care spui tu.