Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
Pe scurt...Cumperi un jucatori cu 10k , il vinzi cu 14k . Se adauga 4k la transfer profit s.a.m.d...cam asa sta treaba

Probabil ca asa stau lucrurile, dar nu se ia in calcul "profitul virtual". Adica de exemplu daca userul X il cumpara ieftin pe CR n-o sa-i apara in plus la transfer profit nimic pana nu-l vinde, desi diferenta dintre pretul de cumparare si cel la care l-ar putea vinde e destul de mare. Iar daca il pastreaza in echipa proprie n-o sa-i apara nimic la profit si cred ca nici valoarea clubului n-o sa reflecte in mod real ce are el acolo.

Anyway, azi noapte, vazand ca e bairam cu pack-uri de categoria grea, am bagat mana in restul de 2125 de FIFA points iar echipa curenta e acum Benaglio, Trasch, Sokratis, Santana, Schafer, Jones, Herrmann, Jones, Elia, Draxler (engine), Aubameyang si KP Boateng (trecut ST), cu manager Pellegrini (de Bundesliga) si set complet de manageri (50% ). Plus 3100 firfirei cash si inca o groaza de jucatori de vandut, intre care un Isco.

Apropo de pack-uri, din 7 pack-uri de 15000/300fp desfacute, cel mai scump jucator l-am dat cu 13250, cred ca doar 2 pack-uri ar fi iesit clar pe plus daca le luam cu coins nu cu FP-urile alea venite cu jocul. Aviz amatorilor