Single post: PS4 nu transmite semnal video
-
Member
Dragi colegi, am revenit acasa si am analizat bine consola. Pot sa concluzionez urmatoarele:
- desi in poza si in realitate cablul hdmi pare ca nu a intrat pana la capat, acesta intra pana la capat, portul consolei nu este blocata in niciun fel.
- cablul HDMI al consolei functioneaza perfect. Scos din consola si bagat direct in alt device (laptop, ps3) functioneaza (fara a fi scos din portul TV)
- consola nu se mai aprinde deloc (adica ramane in BLOD). A mai reusit prietena sa o aprinda odata, dar doar atat. De mai bine de 30 de minute nu se mai aprinde.
- cel mai probabil este vorba de HDD, care nu functioneaza.
- din pacate nu am alt hdd disponibil pentru teste. Nu voi cumpara altul, pentru ca nu am ce face cu el. Daca va functiona cu un HDD nou, din principiu nu sunt acord sa il consider ca pe un upgrade. Am primit un produs defect, deci va trebui inlocuit. As fi considerat upgrade, daca ramaneam in urma cu un HDD functional.
- as putea scoate HDD si sa incerc sa il bag pe un laptop, dar presupune destul munca, pentru ca nu am un rack extern. Prea mare bataie de cap
- m-am hotarat sa returnez consola. Asta e, mi-am luat teapa. Cam fac spume pentru ca am cheltuit multi bani si ii tin blocati de Craciun pana ii primesc inapoi.. puteam face altceva cu ei.
- sper sa nu ajungeti in situatia mea si sa va bucurati de produs. Aviz celor care nu au reusit sa cumpere consola pana acum. ASTEPTATI lansarea oficiala in RO. Nu dati bani pe console din tari de unde nu le puteti returna sau pe mokazii ori alte forumuri. De asemeni, vor aparea oameni care vor incerca sa dea tepe cu console second hand stricate (daca vor mai aparea mai multe).
---------- Post added 19-12-2013 at 21:40 ----------
LATER EDIT:
- consola nu intra in safe mode dupa pasii descrisi
- capacul de la HDD este zgariat pe dinauntru... nu imi dau seama de la ce este... ori din fabrica ori au dat cu smirghel pe ea
postez poza
- consola era sigilata cand am primit-o
- consola este facuta in China la Foxcon
---------- Post added 19-12-2013 at 21:41 ----------
Poza cu spatele capacului, unde se vede ca e zgariat