Single post: Decizie grea pentru anul care vine
-
Admin
Flavy: Adsense nu ne mai accepta de vreo 4 ani (in fiecare an fac din nou cerere la ei si ne dau eject - thanks for that Google). Profitshare si alte afilieri avem... dar au fost nenumarate cazurile in care chiar si cu review la un anumit produs, si nu a cumparat nimeni prin asa ceva. Iar abuziv nu vrem sa facem nimic (gen reclame de care nu poti scapa decat daca dai click).
Stiu, si mie mi se pare bizar ca nu se agita lumea sa cumpere prin noi... pt. ca la urma urmei nu pierd nimic. Dar de fiecare data aud "ah, am uitat sa dau click pe CG". Asta este, nu putem obliga pe nimeni (am ajuns sa repet acest lucru cam prea des).
In rest mi se pare corect ce spui... am incercat sa ridicam totul cat mai sus, chiar daca suntem un site "de nisa"... Ca dovada gasesti aici multe discutii si lucruri interesante mai bine facute si mai bine scrise decat pe site-uri de profil. We did our best. Si daca trecem si de hop-ul asta, vom incerca si mai bine de atat.
tacconi: poate e o gluma pentru tine...
sindweller: multumim pentru donatie. Cat despre comunitatea de trading, aceasta rezista bine-merci, pentru ca trading se poate face in afara ariei de Bazar fara probleme. Intr-adevar, vanzatorii care cautau doar profit fara sa scoata un leu din buzunar vor dispare... si cred ca este un lucru bun in final.
Repet, scopul nostru nu a fost niciodata de a fi cat mai multi... ci cat mai buni. Daca ramane doar crema (sau elita), eu unul sunt multumit. Cei care isi doreau ca noi aici sa devenim noul computergames, vor fi dezamagiti.
In plus, sa fim seriosi... cine nu e in stare sa scrie o stire sau un review la un joc (ca doar e gamer totusi) pt. a primi Premium gratuit... inseamna ca nu are ce cauta aici. Scuza cu "nu am bani" nu tine. Daca vine si cu scuza "nu stiu sa scriu", atunci... ce Dzeu mai cauta pe un forum? Nu suntem totusi mercador sau okazii...