Quote Originally Posted by dieselro View Post
Salut

Sunt nou si pe aici, si in lumea consolelor, asa ca sper ca pun intrebarile de mai jos in topicul care trebuie .

Mosul ii aduce lui fi-miu un Xbox 360e (da, e adevarat, lui dar mai mult mie ). Dupa ce am citit pe aici, mi-am facut, sau cel putin am incercat sa imi fac cont de live pe UK.

1)Exista vreo metoda sa fiu sigur ca intr-adevar contul este pe UK?

2)Am inteles de la un prieten ca pentru a juca jocuri la dublu, dunno, gen FIFA iti trebuiesc doua conturi de live? Trebuiesc facute amadoua pe UK?

3)Este mai profitabil cumparatul de jocuri de pe live? sau magazine online/ebay/amazon?

4)Sunt diferente mari intre ceea ce este disponibil pe live pe cont de uk fata de cont de ro?

5)Daca imi cumpar de exemplu DVD-uri magazin din Romania, le pot juca si cu acest cont de UK?

Scuze daca intrebarile sunt de noob, dar momentan chiar asta sunt

Multumesc
2.pt a juca fifa in 2 iti trebuiesc 2 controllere nu amandoua trebuiesc conectate neaparat la xbox live
3.pe xbox live mai baga oferte +ca le iei cu cardul din magazin nu stiu ce sanse ai sa primesti oferte
4.diferentele sunt ca unele jocuri bagate free pt membrii gold pot fii luate dp.conturi setate pr anumite regiuni spre ex luna trecuta gears o war nu mi-a mers sa-l iau cu cont de ro
5.Contul nu conteaza,conteaza consola daca e pal dau ntsc