Ma rog, intr-un fel ai dreptate. Insa MH este un joc special. Nu tu esti in centrul actiunii. Personajul pe care tu il controlezi nu are o asa mare importanta. Toata atentia este indreptata catre asa numitele wyverns. Ele sunt personejele principale, iar tu nu esti decat un vanator care trebuie sa le studieze foarte bine pentru a putea sa le vaneze. Vanatoarea este o combinatie de skil, curaj si inteligenta. Jocul este gandit in asa fel incat nu poti progresa pana nu reusesti vanezi o anumita wyvern, deoarece numai din materialele pe care le ei de la ea iti poti face arme, armuri, bombe, capcane si alte intrumente necesare pentru reusita impotriva altor wyverns.

Jocul este o capodopera in multi-player, unde poti sa-ti faci un clan, si sa vanezi in grup. De aceea, povestea este oarecum abandonata in favoarea gameplay-ului, lasand imaginatia ta sa faca restu'. Este cel mai complex joc pe care l-am jucat vreodata, si unul dintre cele mai grele pe care le-am incercat. Este jocul meu preferat...