Single post: Clubul PlayStation 4
-
24-12-2013 13:11 #5709 SP
Admin
florent: nu ai de unde sa inchiriezi asa ceva. O sa incerc sa-ti fac o mica lista cu avantajele si dezavantajele DS4 fata de DS3 (din punctul meu de vedere):
+ DS4 este mult mai ergonomic decat DS3. Cu toate acestea, daca la DS3 dupa 3-4 ore de gaming aveam "crampe" in degete, pot spune ca la DS4 se intampla acelasi lucru dupa 5-6 ore de gamemplay. Poate inca nu m-am jucat suficient cu el pt. a ma obisnui, insa pot spune ca lucrul asta nu se intampla pe un gamepad de Xbox.
+ DS4 are touchpad. In jocurile care-l suporta, e chiar un feature excelent - m-am mirat si eu de cat de bine merge.
+ DS4 are L2 si R2 (triggerele) mult mai OK. Daca la DS3 eram nevoiti sa ne cumparam trigger addons, acum nu mai e cazul.
+ DS4 are speaker integrat. Poate nu parea cine stie ce, insa in unele jocuri chiar e un feature interesant.
+ DS4 are partea din spate "texturata". Din pacate nu suficient de mult, dar ajuta (in special pt. cei care transpira).
+ / - DS4 nu mai are "ciupercute" pe analog stick-uri.
+ / - DS4 are "luminita". Nu-i inteleg sensul si mi se pare aiurea ca nu o poti opri.
- DS4 are o baterie execrabila. Deja trebuie sa-l pun la incarcat zilnic (dupa aproximativ 5 ore de gaming e bye bye bateria).
- butoanele de Share si Options sunt incredibil de prost gandite. Practic le gasesti pe "pipaite".