@sol1d: prima oara asa am zis si eu, ce e asa interesant sa adun inspe mii de pokemoni? si bine, calculatorul e o gluma buna, AI-ul e slab pana la Battle Tower/Frontier. Dar acum niste ani, am descoperit cu niste prieteni ca se poate f competitiv, pe net, conteaza echipa, stats, etc. Daca te plictiseste ca idee, ca stil, atunci lasa-l, SP-ul nu se schimba prea tare. Daca iti place totusi, si esti o persoana competitiva, ai loc de dezvoltare. Iti vine sau nu sa crezi, are un metagame intreg, sau macar avea in vremurile generatiei IV. Da atunci am jucat ultima oara serios. Dupa au aparut tot felul de digi-poke-moni..
Imi e dor de el, dar sa joc cu straini din alte tari nu mai am chef...
Dupa ce il "termini", devine un fel de RPG, la care grinduiesti exp, cauti equipmentu cel mai bun, in cazul de fata, cauti stats cele mai bune, cu multe ore pierdute in breeding.

@Flavy: depinde de gusturile tale, sunt destule jocuri bune pt Nintendo DS si 3DS. De la Mario Kart la alte jocuri cu Mario, la pokemon, la Zelda. Multe au SP superbe, dar nu exceleaza la MP. Singurul care consider ca exceleaza e Pokemon.

@Madk91
Sincer si eu am facut ca si tine, mai adunam de pokewalker intr-un timp. Ca jocul il lasasem de ceva vreme, chit ca aveam SoulSilver si vroiam black trainer card, wi-fi team, tower, legends, etc.
Ma gandeam sa imi iau, dar nu stiu, ma tem ca m-as plictisi intr-o suta de ore, fara sa am cu cine juca.\

@naz: in general e destul de liniar, ori trebuie sa continui drumul, ori daca ceva te blocheaza, trebuie sa te intorci putin, si sa "iti deschizi" alta cale sau ceva. Daca tot nu gasesti ce sa faci, cauta un walkthrough, e sigur plin netul. Daca vrei ajutor, nu ezita sa zici.