Quote Originally Posted by JeNeI View Post
Ce parere ai de el? Il am cu PS+ si il voi juca dupa ce imi primesc cardul pe 31.Ce dificultate ii dai la platina? Am vazut pe net ca este cumva usor (nu este dificultate + are chapter select),doar A+ este ceva mai greut (insa dupa cum stiu este un glitch daca stergi updateul).
Este bestial jocul. Pentru mine este in top 10 cele mai bune jocuri pe care le-am jucat anul acesta. Are un farmec aparte. Devine frustrant pentru ca mori foarte foarte des, insa in acelasi timp nu te poti dezlipi de el pana cand nu golesti tot nivelul de inamici (ajuta la asta foarte mult si soundtrackul care te tine mereu conectat la actiune). De fiecare data cand mori inveti ceva nou care te ajuta sa-ti imbunatatesti tactica. Iar cand reusesti sa legi combouri unul dupa altul si elimini toti inamicii ai o satisfactie enorma la final.

Cel mai greu trofeu din joc este sa iei rating A+ la toate nivelele. Inainte de patch te puteai folosi de nivelele bonus, care sunt foarte usoare, pentru a lua trofeul, in felul asta evitand nivelele finale ale jocului care sunt printre cele mai grele de luat A+. As spune ca dificultatea cu patch este 7, iar fara 5. Gasesti ghiduri pe net cu diferite strategii care sa-ti usureze munca: cum sa abordezi fiecare nivel, ce masca sa folosesti etc.