Single post: Ce ma enerveaza (acum)
-
25-12-2013 16:27 #3497 SP
Senior Member
Ok, se pare ca trebuie sa explic putin situatia.
Dant3 a lasat pe acest thread http://www.consolegames.ro/forum/f10...ate-regiunile/ 7 mesaje de feedback, insa prin intermediul iTrader a oferit userului doar 2 ratinguri pozitive. Astazi a venit al 8-lea mesaj pe thread din partea lui care este defapt un copy paste al mesajului care mai fusese postat pe aceasi pagina de 2 ori: http://www.consolegames.ro/forum/f10...le/index8.html. Inteleg feedbackul multiplu de pe thread daca dupa o experienta buna, ai fi avut una neplacuta sau invers si simteai nevoie sa atragi atentia celorlati. De aici am tras concluzia ca scopul acestor mesaje repetate este pentru a actualiza threadul si nu pentru a-si impartasi neaparat experienta pe care a avut cu vanzatorul, lucru pe care l-ar fi putut face folosind iTrader. Ok, inteleg ca nu puteai folosi de pe Tapatalk, dar era atat de urgent incat nu puteai astepta pana ajungeai la un PC sa plasezi feedbackul cum trebuie?
Tranzactia poate sa fi avut loc cu adevarat, nu trebuie confirmari, pentru ca nu asta are importanta. Conform unui mesaj privat primit de la Dant3 codul a fost achizitionat la acelasi pret ca pe siteul cdkeys (adica mai mic decat preturile mentionate) si fara plata in avans asa cum scrie pe thread. Asta m-a facut si mai tare sa cred ca cei doi se cunosc. Iar ironiile despre care vorbeste Dant3 au fost ca si raspuns la acest mesaj. L-am intrebat daca mi-ar trimite si mie un cod de 10 lire la acelasi pret de pe cdkeys si sa-i dau banii peste o saptamana.
Iar acum, din cate inteleg, Dant3 a fost doar intermediar in toata tranzactia asta. Nu vad de ce el ar fi trebuit sa plaseze feedbackul, cand Pira si tudomih au primit produsul.
Nu iti voi da infractionul inapoi, desi consider ca MonkY s-a pripit putin cand i-a dat reverse. Insa, cred ca si el ar fi procedat la fel daca ar fi avut la dispozitie aceleasi informatii ca si mine atunci cand ti l-am dat.