Quote Originally Posted by Mechatronick View Post
Iti spun sincer, am contul de steam din 2008 si am putut rula jocuri in Offline node de ori de cate ori am avut nevoie. Chiar si in perioade de saptamani intregi in care n am avut acces la net.
Ma bucur pentru tine Dar pentru mine e irelevant, m-am lamurit definitiv zilele trecute cat de bun e steam-ul. Si am mai zis asta, digital e una, fizic e cut totul si cu totul altceva. E ok cand ai cateva jocuri si le tii instalate pe hard, dar ce faci dupa ce se aduna la "colectie"? (am pus ghilimele pentru ca mi se pare super amuzant sa numesti colectie o adunatura de biti).

Coincidenta sau nu, eu chiar am patit-o fix in seara de Craciun, mi-a venit o pofta incredibila sa joc Unreal Tournament (ala din 99). Am scos DVD-ul din dulap, am instalat jocul si am bagat cateva ore, m-am simtit ca-n tinerete

Daca il aveam "cumparat" de pe steam si nu era instalat cred ca pomeneam numele "mantuitorului" de cateva ori(ca tot era Craciunul), nu ma incanta cu nimic ca-si revenea steam-ul mai tarziu, eu eram ca un animal flamand, trebuia sa mananc (adica sa ma joc UT) in momentul ala.

Dar e doar parerea mea, cine vrea poate cumpara de pe steam pana-si goleste contul din banca, e treaba lui, pentru mine discul e sfant.