Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
29-12-2013 20:24 #1777 SP
Senior Member

Originally Posted by
ComaLight
Apropo de spaga in spitale, problema asta a luat amploare iar doctorii nu se mai multumesc cu 20-50lei cat ii strecoara omu' in buzunar, multi doctori au inceput sa conditioneze o anumita suma altfel refuza sa te trateze.
Eu personal am fost mai norocos si nu prea am trecut prin spitale insa am avut prin august o problema si am fost nevoit sa merg la spital. Am ramas stupefiat de faptul ca aprope toti prietenii imi spuneau: "tre' sa-i bagi acolo doctorului un 20lei in buzunar", insa am refuzat sa platesc de doua ori pentru un serviciu mediocru.
Eu tot nu inteleg de ce naiba platesc eu la CAS lunar o suma deloc neglijabila. Timp de aproape 11 ani de cand lucrez au intrat la CAS de la mine o gramada de bani, am fost o singura data cu niste probleme la un spital, au sarit aia pe mine ca niste vulturi: domnu, trebuie sa aduceti dovada ca sunteti platitor la CAS si 300 lei pentru internare. SAY WHAT? Si una si alta? Deci si bani, dar si dovada ca platesc CAS... Pentru ce naiba am platit atunci CAS?