Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
29-12-2013 22:01 #1779 SP
Senior Member
Eu nu am avut niciodata probleme la CAS. Am avut o afectiune la ficat cativa ani, am facut analize luni la rand si o gramada dintre ele mi-au fost facute gratis, exclusiv in baza faptului ca sunt asigurat.
Legat de spaga la doctori...sunt partial de acord. Da, el primeste un salariu, ar trebui sa isi faca meseria fara sa se astepte la altceva. Nu sunt de acord nici cu aia care iti baga mana in buzunar, indiferent daca ai o pensie de 600 de lei sau daca te vad parcandu-ti ML-u' in fata spitalului cand vii ca sa fii internat. Nu am niciun fel de cunostinte sau rude care sa lucreze in domeniu, cu exceptia unei verisoare de gradul 453, care e asistenta. Insa parerea mea e ca daca mergi la stat, iar doctorul isi da silinta, iti prescrie un tratament care da roade, te vindeca si nu iti cere nimic...merita sa primeasca ceva in plus. Nu sute de lei, dar un minim prin care sa iti exprimi recunostinta. Asta mi se pare ca tine deja de instinctul de auto-conservare. Intotdeauna am fost de parere ca oamenii rezonabili si sarguinciosi merita putina apreciere. Si asta nu doar legat de doctori, ci in general.
Bineinteles ca dispretuiesc lacomia si faptul ca in Romania pentru orice rahat trebuie bani, stat la ghisee, hartii, cereri, adeverinte si o tona de nervi. Pentru toate celelalte, exista Mastercard. Serios acum, sistemul medical privat rupe normele. Curatenie, ordine, aparatura medicala de calitate si bun-simt din partea celor care te trateaza.