Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Noul Nexus 7 - 2013
-
\
L-am stresat in fel si chip si merge brici. I-am facut toate testele de benchmarks, chestia de care zicea MonkY cu touch-ul, verificat pixeli morti, alte alea si nu are nimic. E constructie octombrie 2013, in caz ca ar conta.
Merge exact cum trebuie, dar se simte ca nu e la fel de snappy precum Nexus 5. Ecranul cat si constructia sunt mult mai bune (doar e facut de Asus, nu LG). E extrem de comod chiar si la utilizarea cu o singura mana, nu devine greu niciodata.
Pe cat de ciudat pare, ca si constructie, desi e din plastic, l-as pune cot la cot cu iPad Mini, chiar e extrem de bine construit Nexus 7. E la ani lumina fata de modelul precedent.
Probleme am doar doua. Prima e faptul ca nu pot scapa de homescreen-urile pe care nu le folosesc, am nevoie de un launcher pentru treaba asta, dar nu vreau asa ceva. Nu inteleg de ce la Nexus 5 se poate dar aici nu. Cu asta mai traiesc o vreme pana ma enerveaza de tot.
Problema cea mai mare e bateria. Care inca e varza. Am incarcat-o zilnic, deci are vreo 5-6 incarcari deja si tot varza e. M-am dus sa dorm si aveam 40% si cand m-am trezit peste 7 ore aveam 17% si deja plangea ca vrea curent. In aceleasi conditii, iPad mini avea 63% cand m-am culcat si 61℅ camd m-am trezit. Adica e o diferenta colosala. Si pe Nexus 5 pierzi mai multa baterie in stand-by decat pe un iPhone, dar nu atat de mult cat la tableta asta. iPad Mini inca ma tine peste 2 zile la o incarcare in timp ce Nexus 7 tine o zi indiferent de utilizare. Mi se parea cea mai mare problema. E o chestie ce tine de Android si nu de tableta in sine. La chestia asta Android inca e cu mult in urma. La altele in schimb prefer Android.
Momentan ma bate gandul sa ii fac un back-up si sa incerc ubuntu.