L-am stresat in fel si chip si merge brici. I-am facut toate testele de benchmarks, chestia de care zicea MonkY cu touch-ul, verificat pixeli morti, alte alea si nu are nimic. E constructie octombrie 2013, in caz ca ar conta.

Merge exact cum trebuie, dar se simte ca nu e la fel de snappy precum Nexus 5. Ecranul cat si constructia sunt mult mai bune (doar e facut de Asus, nu LG). E extrem de comod chiar si la utilizarea cu o singura mana, nu devine greu niciodata.

Pe cat de ciudat pare, ca si constructie, desi e din plastic, l-as pune cot la cot cu iPad Mini, chiar e extrem de bine construit Nexus 7. E la ani lumina fata de modelul precedent.

Probleme am doar doua. Prima e faptul ca nu pot scapa de homescreen-urile pe care nu le folosesc, am nevoie de un launcher pentru treaba asta, dar nu vreau asa ceva. Nu inteleg de ce la Nexus 5 se poate dar aici nu. Cu asta mai traiesc o vreme pana ma enerveaza de tot.

Problema cea mai mare e bateria. Care inca e varza. Am incarcat-o zilnic, deci are vreo 5-6 incarcari deja si tot varza e. M-am dus sa dorm si aveam 40% si cand m-am trezit peste 7 ore aveam 17% si deja plangea ca vrea curent. In aceleasi conditii, iPad mini avea 63% cand m-am culcat si 61℅ camd m-am trezit. Adica e o diferenta colosala. Si pe Nexus 5 pierzi mai multa baterie in stand-by decat pe un iPhone, dar nu atat de mult cat la tableta asta. iPad Mini inca ma tine peste 2 zile la o incarcare in timp ce Nexus 7 tine o zi indiferent de utilizare. Mi se parea cea mai mare problema. E o chestie ce tine de Android si nu de tableta in sine. La chestia asta Android inca e cu mult in urma. La altele in schimb prefer Android.

Momentan ma bate gandul sa ii fac un back-up si sa incerc ubuntu.