Peste vreo saptamana imi ajunge si mie 3DS-ul editie Zelda cu tot cu Animal Crossing. Animal Crossing: Wild World a fost destul de fain si m-a tinut ocupat cateva sute de ore, dar dupa New Leaf salivez pur si simplu

---------- Post added 04-01-2014 at 18:11 ----------

Quote Originally Posted by Snake View Post
Deci este precum multe alte sute sau mii de jocuri de pe Android si iOS pe care le iei for free dar pe care Nintendo cere 30-40 de lire.
Din screenshot-uri pare a fi un joc in rezolutie 400 x 240. Cred ca am gresit anul. Ma scuzati ca am intervenit! Nu e de mine.
Ai vazut vreodata un ecran de 3DS cu ochii tai? Ai jucat vreodata un joc din seria Animal Crossing? Se pare ca nu. Oricine care a jucat poate sa iti spuna clar ca nici nu se compara ce doamne mai gasesti pe la App Store cu Animal Crossing, oricat de similar ar putea fi. Este o experienta care nu poti sa o descrii la altii, ca te vor crede ciudat si n-ar intelege nimic. Trebuie sa joci jocul. Daca genul de jocuri respectiv te atrage, o sa iubesi Animal Crossing. Daca nu, o sa zici ca e plictisitor si ca e pentru copilasi.