@CataPuscas: nu stiu de unde ai citat chestia de mai sus si sincer nici nu ma intereseaza cum de i-a venit ideea (cateodata ma abtin atat de tare in a-mi exprima parerea fata de gogomaniile unora incat am senzatia ca-mi produc un rau). Nici nu mai vorbim despre parerea ca versiunea de PS4 ar fi la fel ca cea de PS3 dar cu cateva efecte de iluminare in plus...

Chestia este ca fara update (1.0), in 720p, chestia asta nu se intampla. La fel cum ai spus si tu, la unii rezolvarea consta in reducerea nivelului de sharpness si se prea poate ca acela sa fie cel indicat pentru diagonale mari, 55' sau 60', unde sharpness-ul ridicat poate chiar deteriora calitatea imaginii. Eu vreau sa stau cu sharpness la 50%. In niciun joc si pe nicio consola acest nivel nu mi-a creeat probleme sau artefacte, accentuarea muchiilor fine sau deformari ale caracterelor/ fonturilor etc. Pe PS4 am jucat NFS Rivals, Battlefield 4, Call of Duty Gosts si Killzone Shadow Fall. In niciunul dintre aceste jocuri nu mi se intampla ceva similar. Punct. Am deschis un ticket la Ubisoft si voi scrie ce raspuns primesc de la ei pe threadul AC4.