Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
Nu poti da chiar de cate ori vrei. Doar o singura data pentru fiecare prieten. A doua oara iti va zice ca prietenul are deja acel item...
Aaa... si nu poti face gift ceva ce prietenul are cumparat deja.
Eu am 4 disponibile, pana la level 93...

---------- Post added 08-01-2014 at 00:34 ----------

Ai de la mine 3 contracte. Pe cel de la level 15 il aveai deja.
multumesc mult man raman dator, le ai cumparate deja ca ti le dau inapoi maine

Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
Cu 2-3 contracte de ajut eu fara probleme ...mai am cam 7-8k pt catalog ...imi dai add cand vrei ...dar eu zic sa facem altceva , imi dai jucatorii pe rand si iti pun contracte pe ei ...mai am cam 80 de contracte si aproximativ 12 antrenori ...se rezolva
nu cred ca trebuie sa ne complicam, am crezut ca se pot da gift de cate ori vrem ca am vazut multi jucatori cu contracte de 99 si nu stiam de unde au atatea contracte unii playeri

Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
De ce zici asta ? Nici eu nu ma gandeam ca o sa strang 1000k in 3 luni , hai 4
I-am facut din trading si meciuri jucate...nu am bagat nici un ban din buzunar
In 4 zile am facut 70k din trading...deci...se poate , incearca si tu .
oau cum ai reusit felicitari, eu din pacate nu prea am timp liber sa caut tot ce e ieftin si in plus am facut cateva achiztii extrem de bune cu mult sub pretul obisnuit dar i-am vandut foarte greu si uneori chiar in pierdere cum ai reusit, daca poti sa impartasesti cu noi secretul. oricum nici eu nu o sa bag bani niciodata, prefer sa joc mai mult si sa devin eu mai bun . BTW vad ca toata lumea isi vinde echipa si asteapta 13 ianuarie cand apare team of the year si preturile vor scadea cu 30%, dar eu nu cred ca ma mai complic mai ales ca am doar 2-3 jucatori este 10.000