Single post: Fifa 14
-
08-01-2014 17:58 #1570 SP
Senior Member
De principiu eu nu imi aleg jucatori de viteza, am maxim unul sau doi jucatori cu pace mai mare cu care pot lansa un contra atac sau o pasa peste defensiva, in rest iau jucatori cu balans bun, pase bune si mai ales sut bun si puternic. acei doi CAM nu sunt lipiti de tusa, stau unde la jumatate (intre mijlocul terenului si tusa) un pic peste linia de mijloc a terenului.
Fac crossing cu ei si centrez in careu sau construiesc culoare de sut incepand cu 25 de metri distanta de porta, de unde si incerc suturi.
In limita posibilitatilor financiare incerc sa ma bazez pe apararea si agresivitatea celor doi CMD de care incerc sa ma folosesc la maxim si anume sa nu las sa treaca cineva inspre poarta mea
Cand oi mai strange bani voi schimba CMD-ii cu unii mai buni care au si sut puternic fiindca de multe ori vin la constructie chiar si pana la 20-25 metri de poarta. (Urmeaza Kevin Boateng in locul lui Luiz Gustavo)
cei doi CAM din 4-2-2-2 nu functioneaza ca un LW sau RW in niciun caz. este o echipa cu tenta defensiva, stabila, de balans...