Quote Originally Posted by liliana29 View Post
Salut. Revin si eu cu noi intrebari .

1. Consola mea porneste singura intre orele 5-6 dimineata pentru 10-15 secunde apoi se opreste. De ce? Pot opri asta? Cum?
2. Ma teroriza copilul cu Minecraft asa ca i-am cumparat jocul pe consola. Cum poate juca impreuna cu alti copii? Unde-i gasesc?
3. Eu daca vreau sa joc un joc impreuna cu alte persoane unde pot gasi amatori? (nu avem prieteni detinatori de PS3)
4. Am intrat pe PS Home. Din ce-mi dau seama e un mediu unde te poti intalni si vorbi cu alte persoane. Exista si o zona speciala unde se intalnesc romanii?
1. Are abonament PS+? Poate este activata optiunea de AutoUpdate:
PS3™ | Automatic Update
To use some features you must subscribe to the PlayStation®Plus subscription service.
When this setting is [On], the PS3™ system will automatically start at the specified time every day, perform the specified operations, and then turn off.
2. Nu stiu meniul jocului. Ar trebui sa aibe o parte de Multiplayer unde sa alegi local sau online. Dar unii zic ca nu poti juca online decat cu cei din lista de prieteni.
3. In principiu jocurile au o parte de online si poti juca cu altii fara sa-i cunosti. Aici avem threadul asta care te ajuta sa populezi lista de prieteni:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...n-3/77-psn-id/
Sa nu dea pur si simplu add friend, sa adauge si cateva cuvinte in care sa zica ca este de pe ConsoleGames si ce poate juca online.
4. Nu exista zona speciala pentru romani deoarece nu exista Store pentru Romania. PSHome este accesibil celor care au Store.

---------- Post added 13-01-2014 at 16:06 ----------

LE: A clarificat Cristy punctul 2.