Quote Originally Posted by Venom View Post
@monky: daca nu ai ce sa te joci, de ce ai cumparat consola?
Pentru ca a putut... Simplu nu?

Sustin ce a zis MonkY, in final conteaza contentul nu caracteristicile HW. Iar din punct de vedere al contentului, la acest moment PS3 sta cel mai bine. Recomand celor care nu detin o consola un PS3 in acest moment, datorita pretului mic si al bibliotecii imense de jocuri. In afara de entuziasti care fac achizitia day one [la fel cum fac entuziastii cu piesele de varf pentru PC-uri] si cei care se joaca exclusiv COD sau BF multiplayer, nu recomand nimanui achizitia unui PS4 in acest moment. Datorita lipsei jocurilor pentru aceasta consola.

Va trece cel putin un an pana biblioteca de jocuri a PS4 va prinde ceva contur. Intre timp, se vor mai rezolva si eventuale probleme descoperite de utilizatori [nu e ceva nou sa facem beta testing la produse sau software pe banii nostrii], pot aparea ceva ieftiniri si probabil loturi de console cu mai putine probleme.

Sa nu uitam ca fanii COD vor achitiziona un XBOX One in defavoarea unui PS4, chiar daca are cipul grafic mai slab, datorita hype-ului pe care l-a creat acest joc pe LIVE.

In final conteaza contentul si mai putin echipamentul care iti livreaza acel content. Consider ca XOne va fii un success chiar daca e mai slab decat PS4 si asta exclusiv datorita lui COD MP pe Xbox LIVE si a exclusivitatilor cu care va veni Microsoft.

Si daca vorbim de exclusivitati, in acest moment avem altceva in afara de Shadow Fall pe PS4 si Ryse pe XONE?

---------- Post added 16-01-2014 at 17:07 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
P.S. Am observat ca de obicei singurele persoane care ma acuza ca as fi fanboy sunt cele care nu detin decat PlayStation si atat. Lumea lor e setata pe "i love Sony" si atat stiu. Daca nu ma insel, cam aceea e definitia adevaratului fanboy...
Ai observat bine. Eu sunt detinator. Repet, DETINATOR de Playstation 3. Iar asta o dedic tuturor FAN BOYS SONY & PS3: