My 2 cents:
  • extra price cut (de la ultimul s-a vandut mai bine, dar deja consolele Sony&MS au vandut fiecare intr-o luna mai mult decat WiiU intr-un an si jumatate);
  • distribuiti oficiala in mai multe tari (vreau sa imi pot cumpara oficial de la noi din tara la preturi decente si sa am full support);
  • invatati dracu sa oferiti price-cut la jocuri odata cu trecerea timpului (e absurd sa platesc la 2-3 ani de la lansarea unui joc aproape aceleasi pret ca la lansare);
  • mai multe jocuri 3rd party (uhm... yeah...);
  • noi IP-uri (la toti ne plac mario, zelda & co, dar ffs, cat sa mai mulgi aceleasi francize);
  • noi IP-uri pentru publicul mai matur (piata casual s-a mutat de mult pe tablete si smartphones);
  • aducerea in prim-plan a altor IP-uri ignorate atatia ani la rand (gen Metroid);
  • continuati cu Nintendo Direct si extindeti (cea mai buna idee a lor din ultimii ani - informare la zi);
  • NU il mai bagati pe Iwata la Nintendo Direct (jumatate din timp incerc sa imi dau seama ce zice iar cealalta jumatate incerc sa nu adorm);
  • de fapt concediati toata conducerea;
  • UN SINGUR CONT ONLINE/STORE CARE SA FUNCTIONEZE PE TOATE CONSOLELE CURENTE SI VIITOARE!
  • terminati cu gimmicks (chiar nu ne pasa de 3D, phablet, motion, etc) NES, SNES, N64, GameCube nu au avut asa ceva si au fost perfecte;
  • invatati sa faceti reclame (mai are sens sa comentez?);
  • nu mai lansati cu o generatie in urma competitorilor...;
  • + multe altele care nu imi vin in acest moment in minte.

Iubesc Nintendo mai mult ca orice alt producator, dar in acelsasi timp urasc majoritate lucrurilor pe care le-au facut de la GameCube incoace.

Nintendo, our bodies are ready, are you?