salut baieti, am si eu o problema cu ps3-ul meu slim 320gb firmware 4.53, nicodata modata, cumparat in 09.12.2010.
problema consta in faptul ca:
- atunci cand dau drumul la consola din controller, porneste, intra in meniu si-mi zice "press PS button", in tot acest timp controller licare cu toate cele 4 leduri, si nu face absolut nimic, ca sa mearga trebuie sa-l conectez la consola prin cablu USB.
- daca dau drumul la consola din consola, de la butonul de power, porneste, intra in meniu, imi zice "press PS button", apas butonul de PS de la controller, se apride controllerul, totul normal.

mentionez ca aceasta problema a aparut jucandu-ma la Last of US, acesta blocanduse de 4-5 ori si blocandu-mi consola, dat restart din butonul de power al consolei,o data scos cablul de alimentare deoarece de la butonul de power nu a putut face nimic, o data nu a mai pornit deloc, am intrat in bios sau cum se cheama (cand ti apasat pe butonul de power pana bipaie de 2x consecutiv), de unde am dat system restore, nimic altceva nu a functionat din acele 5 optiuni ale meniului respectiv. dupa acest system restore userii consolei apareau cu un * in fata, exemplu: *Bitza.

de curand am schimbat discul de last of us cu altul, aceeasi zona, aceleasi probelma, freeze in game, cut scens blocate, sunet decalat in cut scenes. am sters updateul de la last of us, la fel face, chiar si fara update la joc. de cand intru in joc, last of us, si pana incep sa joc pur si simplu cu Joel sau Ellie, dureaza cca 15 minute, de fiecare data.
aceste probleme le-am mai avut de 2-3 ori si cu Uncharted 3, la fel, se icarca greu jocul. mai am inca 120 discuri originale, nu am avut asa probleme cu niciunul.

azi i-am dat quick format din meniu, de la system settings, s-a sters absolut tot din consola,controllerul face la fel, inclusiv last of us, same ****.
am vrut sa-i dat format, dar imi zice ca dureaza 18 ore si 30 de minute.

astept solutii va rog. poate exista ceva setari, ma intereseaza sa functioneze controllerul, jocul l-am terminat cu chiu cu vai.
si nu prea vreau sa schimb hdd-ul.
multumesc!