In sfarsit am rezolvat si eu problema mea cu displayul spart (digitizer),insa aceste 2 componente fiind lipite (why Apple!!!) a trebuit sa cumpar digitizer+LCD.In TG.Mures am gasit doar serviceuri care nu vroiau sa-l repare cu piesa mea,iar una parea tare suspecta si va spun ca e Ameon GSM (evitati-l daca locuiti in zona).La telefon vroia 100RON,pe loc zicea 150RON pentru urgenta.Cand i-am zis sa nu upgradeze softul in nici un caz si sa verifice ca restul merge super,a zis ca asa nu merge treaba si nu mi-l face Cine stie ce vroia sa "repare" apoi sa ma puna sa platesc "repararea" propriu zisa

Varul meu este la liceu in Cluj si mi-a recomandat sa merg la SnapGSM.Cum ieri am avut drum in Turda,ne-am dus la service.Tip de treaba cu multe telefoane reparate in spatele sau.Intai a testat displayul adus de mine, si in 20 de minute era reparat telefonul.

M-a costat 50RON repararea pe loc,si chiar daca am facut drum lung ~120KM a meritat pe deplin

Acum pot sa ma bucur din nou de 4S-ul meu (momentan nu am de cand sa fac trecere la altceva,ca nu am gasit o alternativa mai buna).