Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Clubul Apple Mac & macOS

1. #497 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ce simplu era... M-am obisnuit ca toate programele sa le trag in cos si atat, dar de asta nu am reusit sa scap asa.

Sunt n00b dar invat eu
    Salut
    Nu sunt sigur dacă am înțeles corect, dar dacă vrei să dezinstalezi total pot să te învăț o șmecherie. Unele programe instalează adițional fișiere și în diverse locații din Library. Mare grijă că poți șterge și alte lucruri accidental. Ti-am atașat un tutorial cu poze
    Attached Images Attached Images dezinstalare-total-.pdf