Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Wii U
-
Member
Ma intreb unde am mai auzit asta. A da, pe comunitatea de nintendo fags, pardon fanboys. So, tipul din articol da vina pe consumator care are alte preferinte. Well, guess what dude , preferintele unui om sunt dinamice, altfel ai fi un mare moron. Si bineinteles, nintendo games, foarte funny si relaxante ( nu le-am contestat talentul si jocurile niciodata, de fapt nu pot spune ca au facut vreun joc prost, poate nu l-am inteles eu as spune) sunt ca si in anii 90, pentru 15 yo kids. Ala-i targetul. Acum sony au fost baieti destepti si au gasit o nisa neexploatata. Si da, e adevarat ca in ultima perioada aceste mature titles sunt jucate de pusti needucati de 10 ani. La fel de fara sens e si ideea pe care o sustin unii, go mobile sau sa devina software developer only. E bun modelul de hardware +soft ( au avut gimmickuri bune). DAR, structura pietei nu mai e de mult ca in 1990, si asta face ca varsta medie a gamerului sa depaseasca 20 de ani. Daca decizi sa mergi contra pietii doar pentru a-ti satisface clientii existenti de pest 20 de ani (care imbatranesc si ei, vor spune stop in a mai cumpara la un moment dat, ca sa nu-i prinda varsta de 70 de ani cu maneta in mana), inseamna ca ai ales categoria cu procentajul cel mai mic din piata si in consecinta nu ai cum sa-ti maximezi incasarile. It's just vision and reading the market. Iar Nintendo scot de parca ar fi 1990 again. So, pe acele persoane care articolul le condamna, eu le strang mana pentru ca si-au dat seama ca vor altceva si au avut de unde alege. Pe cele in continua negare, care nu vor sa incerce altceva in afara de nintendo stuff, u are fanboys and ignorants. Acestea sunt persoanele care trag in jos in nintendo. Cum am mai spus, daca iti place ceva trebuie sa fii obiectiv si sa-i aplici cea mai usturatoare critica. Sunt multe genuri de jocuri neincercate de nintendo, poate ca ar fi timpul ca ei sa incerce sa profite si de the other side of the market si sa creeze ceva pe gustul lor. Daca nu au capacitatea necesara, achizitionarea a 1-2 western developeri i-ar putea ajuta (1-2 and that's enough ca apoi se transforma intr-o noua EA
). U make great games Nintendo, dar nu acoperi nevoile pietei actuale ( vorba aia "prosti da multi", cei multi trebuie vanati), iar publicul tau tinta e nostalgic si imbatraneste. It's time for a new CEO (care nu e japonez) and time to step up the game. Puteti sa ma numiti hater ( i like it
si tineti cont ca acest hater are doar nintendo wii u in casa momentan cu peste 10 jocuri, dar intentioneaza sa o schimbe cu xbox one
), da fanboy, come on...