Single post: Apple planuieste doua iPhone-uri mai mari!
-
Admin
tudyniuz: asa e, ar trebui sa ne bucuram ca avem de unde alege.
Khufu: asta cu "pret bun" mi se pare un pic exagerat. Daca Samsung a "invatat" ceva de la Apple, este faptul ca poate cere preturi premium pe chestii din plastic. Dovada aici. Un Nexus 5 consider ca are un pret bun, dar despre restul nu pot spune acelasi lucru... (ma refer la flagship-uri). Cat despre cacao... serios acum: Cum ai numi tu faptul ca tu ca producator oferi suport la concurenta, dar pentru propriile tale produse iti ignori clientii? Iti dai seama ce gust amar a avut treaba asta. Am un smartphone Samsung pe care nu-l pot folosi pe un TV Samsung. In schimb merge o vechitura de iPhone 4. Si da, le-am trimis email acum vreo saptamana... nu a raspuns nimeni, bineinteles.
Cat despre camere de 12Mpx... si eu sunt complet dezamagit de ce vad. Note 3 la 13Mpx si din 10 poze, daca prind una "folosibila". Ma refer la poze de interior, ca afara in lumina naturala poti face cu orice sapuniera. Din pacate la fel era si la S4 (cred ca folosesc fix aceiasi optica).
Da, bateriile cred ca au evoluat cel mai putin in ultima vreme, comparativ cu hardware-ul aferent. M-am plictisit eu sa tot citesc de vreo 10 ani cum in fiecare an apare ceva revolutionar... si care dispare in neant.
Si ca sa nu fiu complet off-topic, sper ca la iPhone 6 sa avem parte de o noua surpriza Apple. Nu s-a discutat foarte mult despre ceea ce face Apple in US, cu noua fabrica de safir... dar eu unul sper sa nu fie vorba de productie doar pt. "shield-uri" pt. camerele foto (asa cum avem acum) ci de productie de "sticla" pt. ecran. Va dati seama ce ar insemna un smartphone cu ecranul din safir in loc de sticla?!? Practic nu s-ar putea zgaria decat cu ceva mai tare decat safirul, adica cu un diamant. That would be something!