Nu stiu de unde asta cu "an arm and a leg". Stiu ca sunt mai scumpe, dar totusi sa nu exageram. Pe mine S4 m-a costat mai mult decat i5-ul (si l-am vandut la aproape jumatate de pret pt. ca deh, Android devices se pare ca se devalorizeaza instant)... HTC One-ul era si mai scump. La fel si Xperia Z. In fine...

Anyway, uitati o chestie care la Apple nu se poate intampla si de care m-am lovit (exceptand problema cu TV-ul). Smartphone Android nou nout... ma trezesc ca raman fara spatiu (deh, nu-ti spune nimeni ca din cei 32GB tu de fapt de-abia primesti vreo 22 pe care-i poti folosi). Imi cumpar un microSD de 64GB (unul din motivele pt. care nu am mers pe un Nexus, care nu suporta asa ceva - culmea, desi fanii Google au injurat ani de zile treaba asta la Apple, vad ca fac si ei exact acelasi lucru), il formatez, testez si pun in smartphone. Incerc sa copiez ceva pe el - nu se poate. Toate aplicatiile dau eroare cand incearca sa scrie pe el (desi androidul il formateaza si-l vede corect). Caut pe net: surpriza! E un bug de la Google care iti taie accesul la external SD. Solutia este sa rootez telefonul (si din pacate e prea nou firmware-ul, plus faptul ca n-am chef sa reinstalez totul de la zero) sau sa astept un update care sa repare problema (ultimul update la Samsung a durat cateva luni).

Now, am dat o caruta de bani pe un card microSD (culmea, tot un Samsung)... si ma uit la el. No offense, asa ceva nu exista la Apple. Dar deh, chestiile astea nu se vad, sau se ignora.