MonkY, eu nu am auzit pe nimeni niciodata sa aibe constant probleme cu telefoanele. Habar n-am ce le faci. Citind presa de specialitate, majoritatea tind sa aibe preferinta experientei Android in fata celei cu iOS. Asta in conditiile in care testeaza tot ce apare, dar absolut tot. De asemenea, Note 3 e extrem de laudat din toate partile. Singura lui parte negativa e Touch Wizz care e urat de majoritatea. Nu stiu cum altii sunt extrem de multumiti de telefonul asta, au posibilitatea sa incerce sau sa aibe orice altceva, si tot Note 3 prefera.

Eu cred anumite chestii pe care le spui. Dar nu uita ca tu nu ai Android, ai Touch Wizz, un mancator de resurse fabulos, care modifica foarte mult din OS (nu doar cosmetic) incat e departe de a fi Android. Incearca Nexus 5, LG G2, Moto X. Eu pe Nexus 5 am 28 GB liberi din 32. De bug-ul cu cardul nu am auzit, dar nu te astepta la un update prea curand, Samsung nu se grabeste.
Frustrarea ta in cazul asta ar trebui sa fie trimisa spre Samsung si nu neaparat spre Google. Ia-te de Google ca Youtube merge mai prost pe Android decat pe iOS. Cum e posibil asa ceva sunt si eu mirat.

N-am inteles partea cu fanii Google si cum au facut ei telefoanele fara slot de card SD.

Pana la urma, daca tot zici ca ai incercat mai multe, nu stiu de ce ai ales versiunea de Android cea mai proasta. Touch Wizz, ca sa fac o comparatie in termeni care sa iti placa tie, e ca un iOS cu JB avand extrem de multe "tweak-uri" inutile care incetinesc si busesc intregul OS. Dar tu ai vrut Samsung. Mai bine luai HTC One Max daca tot vroiai paletă.