Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Apple planuieste doua iPhone-uri mai mari!
-
Admin
tudyniuz: probleme constante nu am decat acolo unde chiar sunt probleme. Nu eu le fac totusi... doar le folosesc produsele si semnalez atunci cand ceva nu e in regula.
Referitor la bug-ul respectiv din KitKat 4.4.2 vorbesti in necunostinta de cauza. De vina nu e Samsung ci Google. Bug-ul exista si in Google Experience, doar ca tu nu-l ai pe Nexus 5 pt. ca deh, nu ai External SD. Da un search si ai sa vezi cateva mii de rezultate legate de framework-ul din KitKat si accesul aplicatiilor la external sd... framework care totusi e facut de Google si nu de Samsung.
Cat despre TouchWiz, cred ca la fel, ma incurci. Folosesc Apex Launcher Pro si se misca foarte OK. Nu inteleg ce legatura are totusi launcher-ul sau "tweak-urile" cu cele 2 probleme despre care am vorbit: faptul ca nu pot accesa TV-ul si microSD-ul achizitionat. Prima e problema Samsung si a doua e Google. Ambele sunt jenante. Si din pacate nu sunt singurele. Dar, asa cum am zis, voi rezista cateva luni (sper).
Si ca sa nu creada cineva ca am numai de rele... uite o chestie care mie imi place la Samsung. Este mult "hulitul" S-AMOLED. Desi suprasatureaza culorile (found a fix for that), imi place la nebunie negrul pe care-l scoate (pe langa contrast, unghiul foarte bun de vizualizare si imposibilitatea defectelor de tip "lanterna" datorate led-urilor). Normal, vorbim de o tehnologie care seamana cu plasma (se inchid pixelii separat). As vrea sa vad asa ceva la Apple, dar probabil n-o sa se intample niciodata.