Single post: Apple planuieste doua iPhone-uri mai mari!
-
Senior Member
Parerea mea:
Windows / apple / android...
Windows...telefoane care nu prea le poti distinge...decat le butonezi putin...ca si OS windows mobile....pas... Este ca un dumbphone la care trebuie sincronizate toate lucrurile daca vrei sa il folosesti pe pc...si convertite anumite formate...daca vrei sa faci transferul intre pc/telefon.
Apple...Mi-a placut trecerea de la 3GS-uri (ca model) ...la 4 .. imi place designul...iOS-ul mi se pare la fel ca si Windows...dumbphone cu aspiratii de smartphone... (daca il folosesti fara jailbreak) Poti face multe cu iPhone...dar nu cu stock-firmware. Ce imi place la iOS e faptul ca dupa ce ai instalat aplicatii si le-ai rulat...nu are lag.
Android...oh god ...cate sunt... Orice chinezism aparut nou are android acum...au devenit asa de multe...si componentele avanseaza destul de rapid. Odata ce ai butonat un telefon mai performant ca cel pe care il folosesti...o sa te dezamageasca al tau.
Singurul lucru bun de la android e faptul ca e plug-n-play ...sa schimbi fisiere si sa il costumizezi cum vrei tu.