Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Last of Us (Original)
-
Senior Member
ok, am primit jocul cadou de ziua mea dar nu am putut sa-l joc pana acum 3 zile, examene si chestii ce tin de viata reala. tot ce pot sa spun e ca in aceste 3 zile am trait cea mai intensa, extraordinara, interesanta si fascinanta experienta de cand am pus prima oara mana pe un controller.
acest joc bate orice film si serial vazut sau orice carte citita, este jocul generatiei trecute si mult mai mult de atat. ca sa va faceti o idee cat de captivant este jocul, sora-mea tragea de mine la 3 dimineata sa ma joc si se supara cand nu o chemam si pe ea ca era prea curioasa si interesata de ce se va intampla.
mai mult ca sigur o sa-l mai joc de cateva ori, ce 1080p, ce 60fps, ce next gen, cand exista un asemenea joc pe ps3, intr-adevar tehnic nu este perfect, dar in viata mea nu am mai jucat asa ceva
. as vrea sa-i cunosc pe oamenii de la ND si sa le strang mana si sa le multumesc pentru Uncharted si The Last of Us !