Quote Originally Posted by redred15 View Post
Vreau sa cumpar un PS3 cu bluray stricat dar nu sunt sigur ca fac bine. Vanzatoru zice ca nu citeste discurile dar nu stie din ce motiv, altceva inafara de bluray poate sa se strice si sa nu mearga cititu de discuri?
Eu as vrea sa schimb blurayu ca am vazut ca nu e asa de complicat.
As plati 300 lei pt. el in asa conditie, se merita ? sau imi caut full functional.
Da, inlocuirea efectiva a unitatii optice, este simpla si se efectueaza rapid, insa mai greu este sa gasesti unitate optica potrivita, pentru ps3-ul in cauza, pentru ca ele difera in functie de tipurile de ps3. Cum blocuri optice nu se prea gasesc pe toate rafturile, va trebui sa comanzi unul potrivit pentru aparatul tau si poate vei ajunge in final la niste costuri care, impreuna cu cei 300 cat ai dat deja pe ps3, vor depasi costurile achizitionarii unui aparat in stare buna de functionare.
In cazul tau, ideal ar fi sa poti inlocui unitatea optica provizoriu si sa vezi daca aparatul functioneaza, altfel, exista riscul sa constati ulterior ca ai cumparat un aparat cu o defectiune, si poate si cu o alta defectiune, nu doar blocul optic.