Quote Originally Posted by flightcrank View Post
Si eu imi permit sa mi cumpar altul peste 2 ani,daca se strica asta..si nu ma laud.
Nu este vorba de lauda aici! As vrea sa-ti vad mutrisoara, daca ti s-ar strica PS4 imediat dupa iesirea din garantie, asa cum am patit eu cu PS3. Nu-ti doresc asta, sincer. Totusi 400 de euro e o suma. Presupun ca ai aruncat o privire pe threadul cu defectiuni la PS4 si ai vazut acolo ce necajiti sunt baietii care au patit-o deja, cu toate ca au garantie. Sa nu mai zic de cei care nu au sau nu pot beneficia de garantie!

---------- Post added 31-01-2014 at 09:41 ----------

Quote Originally Posted by luciteck View Post
ymy, no offence, dar nu ai de unde sa stii ca istoria se va repeta. In lipsa unor date concrete, tot ceea ce faci e sa speculezi. Atat timp cat rata defectelor se va mentine la un procent de sub 2-3% e ok. Astea fiind spuse, exista si xbox360 slimuri si ps3-uri slim cu defecte, nu exista procent de 100% unitati functionale nici macar acum dupa 6-7 ani de la lansarea lor.
Asa este. Poate cu PS4 nu se va intampla ce s-a intamplat cu PS3. Sigur ca exista sansa sa-mi cumpar de exemplu un PS4 cu alta configuratie fata de cea actuala, si sa mi se strice in scurt timp. Dar asa cum spuneam mai sus, imi voi cumpara unul cand vor aparea jocurile pe care doresc sa le joc pe el.