Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Console - Magazine Romanesti :)
-
Member
Si eu am avut o experienta neplacuta cu angajatii lor. Am mers pe 29 sa imi cumpar PS4. Pe primul angajat care mi-a iesit in cale l-am intrebat daca au ajuns consolele in stoc.. mi-a raspuns afirmativ si ca au 10 bucati. Cand i-am spus ca sunt interesat sa cumpar, a dat-o in retragere ca nu e stocul lui ci al unui coleg si sa revin dupa ora 17.00 ca el nu se poate baga peste coleg. Am zis un " ok " scurt, am iesit afara din magazin si dupa cateva minute am realizat ce s-a intamplat... revin in magazinul lor pus pe fapte mari ( dupa vreo 5 minute ), si il intreb pe altul ( baiatul de mai devreme disparuse ), de consola. Ii spun frumos ca am fost mai devreme si mi s-a spus ca au 10 console in stoc iar eu am banii si vreau sa cumpar una. Se gandeste el umpic si imi zice sec: " pai... s-au vandut ". Il intreb cum e posibil sa se vanda 10 console in decurs de 5 minute cu magazinul gol, deja eram destul de aprins, la care se balbaie putin si imi zice: " aaa.. cred ca mai avem una ". Se invarte el prin magazin vreo 2-3 minute si revine cu un PS4 si il pune pe masa parca enervat de insistenta mea. In momentul ala m-am gandit ca cine stie de unde a scos consola aia, cum a umblat cu ea si i-am zis sa si-o tina in magazin si am plecat. La etaj era un stand 4games, baieti pentru care am tot respectul, si am facut afacerea pentru 1950 lei, consola + Assassins's Creed Black Flag, la Altex fiind doar consola fara niciun joc.