Si eu am avut o experienta neplacuta cu angajatii lor. Am mers pe 29 sa imi cumpar PS4. Pe primul angajat care mi-a iesit in cale l-am intrebat daca au ajuns consolele in stoc.. mi-a raspuns afirmativ si ca au 10 bucati. Cand i-am spus ca sunt interesat sa cumpar, a dat-o in retragere ca nu e stocul lui ci al unui coleg si sa revin dupa ora 17.00 ca el nu se poate baga peste coleg. Am zis un " ok " scurt, am iesit afara din magazin si dupa cateva minute am realizat ce s-a intamplat... revin in magazinul lor pus pe fapte mari ( dupa vreo 5 minute ), si il intreb pe altul ( baiatul de mai devreme disparuse ), de consola. Ii spun frumos ca am fost mai devreme si mi s-a spus ca au 10 console in stoc iar eu am banii si vreau sa cumpar una. Se gandeste el umpic si imi zice sec: " pai... s-au vandut ". Il intreb cum e posibil sa se vanda 10 console in decurs de 5 minute cu magazinul gol, deja eram destul de aprins, la care se balbaie putin si imi zice: " aaa.. cred ca mai avem una ". Se invarte el prin magazin vreo 2-3 minute si revine cu un PS4 si il pune pe masa parca enervat de insistenta mea. In momentul ala m-am gandit ca cine stie de unde a scos consola aia, cum a umblat cu ea si i-am zis sa si-o tina in magazin si am plecat. La etaj era un stand 4games, baieti pentru care am tot respectul, si am facut afacerea pentru 1950 lei, consola + Assassins's Creed Black Flag, la Altex fiind doar consola fara niciun joc.