Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Feedback stick-uri pad PS4
-
Senior Member

Originally Posted by
Snake
Acum trebuie sa cumpar si 'protectii' pentru el? La DS3 am luat triggere extra pentru ca erau varza - acum iau butoane pentru analoage? Am vazut la fel cand s-a plans cineva ca-i tine bateria putin ca i-ai recomandat sa desfaca gamepad-ul si sa puna una mai puternica. Mai era unul care ne recomanda celor care nu ne plac luminitele sa lipim 'scoci' pe el.
Si tie ti se pare ca pe mine ma incanta situatia asta sau cum? Crezi ca nu as fi preferat sa fie totul perfect de la inceput? Eu doar am oferit niste sugestii celor care folosesc gamepadul care sa-i ajute sa-si imbunatateasca experienta de joc cu acesta. Poate cineva era nemultumit de stickuri sau de durata bateriei si cauta metode de rezolvare. Nu inteleg de ce te-ai revoltat asa. Ce vroiai sa le recomand, sa-si vanda consola? Vroiai sa ma complac in situatia initiala doar de dragul de a arata celor de la Sony ca au gresit anumite chestii? Daca exista anumite modificari care imi pot imbunatati experienta, de ce sa nu le fac? Pe viitor o sa tin sfaturile pentru mine, se pare ca deranjeaza.

Originally Posted by
Snake
Nu era DS4 gamepad-ul perfect? Acum ce facem: il modam, schimbam bateria, schimbam butoanele, il lipim cu 'scoci' ca sa fie cat de cat folosibil? Si asta pe un 'next-gen' in 2014? Bine ca au sarit toti la poll sa-l voteze ca fiind cel mai bun:
http://www.consolegames.ro/forum/f6-...onsole-2014-a/. Eu unul sper fie sa scoata o varianta imbunatatita a controllerului, fie sa apara un third party bun de la Logitech, Razer sau oricine altcineva.
In primul rand nu inteleg de ce imi adresezi mie intrebarea asta. Eu nici macar nu am votat in acel poll, din simplul motiv ca nu am incercat indeajuns de multe controllere din acea lista pentru a putea spune cu exactitate pe care il prefer. Daca vrei neaparat sa stii parerea mea, mie mi-a placut mai mult DualShock 4 decat DualShock 3 si controllerul de la Xbox 360 (ambele fiind controllere cu care m-am jucat).
P.S.:

Originally Posted by
MonkY
Eu in locul vostru nu voi accepta asa ceva (sa pun addon-uri) ci voi apela frumos la garantie daca mi se intampla sa se "cojeasca". Poate ca dupa ce va primi cateva milioane de gamepad-uri inapoi in service, cineva de la Sony se va intreba "bai, dar noi chiar le-am facut asa proaste?"... dupa care vor remedia problema. Hopefully...
Eu recomand acele gripuri chiar si celor care nu au probleme cu stickurile precum cele din primul post, dar care sunt nemultumiti de forma lor. In categoria asta ma incadram si eu. Dupa trecerea de la DS3 la DS4 nu am reusit sa ma acomodez cu noile stickuri si am fost nevoit sa gasesc solutii pentru a remedia problema.