Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Feedback stick-uri pad PS4
-
Member
@ReNeGaDe124 - nu trebuie sa te stressezi atat de tare si cred ca normal ar fi sa recomanzi oamenilor sa apeleze la garantie si nu sa incerce metode prin care de fapt iti pierzi garantia. Am urmarit de-a lungul timpului reactiile unora si altora pe forumurile de pe la noi si ma asteptam ca multi sa considere aceste puncte negative de la Sony ca fiind plusuri. Nu din alte motive dar daca treburile astea se intamplau la controllerul Microsoft ar fi iesit macel. S-ar fi umplut repede posturile de gif-uri animate cu Banderas cum rupe controllerele de XO pe buric. Dar asa pentru ca este un produs Sony, de ce sa ne luam de ei si sa le dam cu ele in cap la garantie? Mai bine sa mai scoatem niste bani din buzunar si sa mai pupam un pic picioarele lu' tata Sony.
Sper sa nu-mi fie luat in nume de rau pentru ca mie imi place la nebunie consola doar ca mi se pare o mizerie ce a facut cu anumite materiale Sony. Nu m-ar mira sa aflu ca plasticaraia aia vine de fapt de la cine stie ce colace de veceu reciclate de chinezi.