It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) Experience
Well, sa vedem ce am mai reusit sa facem in ultima vreme cu Note 3. In primul rand, cred ca am reusit sa-mi bat "recordul" anterior de baterie... am folosit mai mult iPad-ul pentru toate cele, in incercarea de a avea cat mai putin Screen Usage. In felul acesta am reusit sa ajung la 2 zile, 22 de ore si 33 de minute pe baterie (pana la 2%) cu un Screen Usage de 2 ore si 47 de minute (voi atasa screenshot-urile).
In ultima saptamana de folosire am avut 4 crashuri de aplicatii (gen "Unfortunately, K-9 Email has stopped") si de 2 ori si-a pierdut WiFi-ul (desi era conectat, nu mai descarca nimic - s-a rezolvat cu o simpla reconectare). In rest totul a fost OK (avand in vedere ca totusi nu l-am folosit decat maxim 10 ore intr-o saptamana).
De-acum inainte insa, e full time usage... cred ca m-am chinuit suficient sa nu-l chinui.
In caz ca va intrebati in cat timp se incarca mastodontul... well, mie mi-a luat fix 2 ore, cu chargerul oficial de 2Ah (cu cablul USB 3.0)... de la 2% la 100%. Eu zic ca e mai bine decat decent, pentru o baterie de 3200mAh (pentru comparatie, un iPad Air cu 8820mAh se incarca in aproximativ 4 ore).
Intre timp am renuntat la husa aceea de spate... mi-am dat seama ca momentan ma deranjeaza fiecare mm in plus la un asemenea "phablet". Am zis "screw protection" in favoarea "usabilitatii". Singurul lucru pe care l-am inlocuit, a fost spatele acela din "fake leather" (care e plastic chior) cu un spate din piele. Much better feeling into the hand.
Aici as vrea sa fac o mica paranteza si daca printr-o minune cineva de la Samsung citeste randurile astea... guys, pentru numele lui Dzeu... faceti urmatorul Note (sau chiar S5) din cadru metalic si spatele din piele. Sunt singurele doua lucruri care lipsesc din a face telefonul asta o bijuterie. Spatele am reusit eu sa-i pun unul din piele... dar cadrul acela din plastic ma tem ca nu se poate. Sau cel putin eu nu am reusit sa gasesc ceva pe ebay & co.
Si apropos de schimbat cadru... intre timp m-am informat si ce ar insemna schimbarea unui ecran de Note 3. Aveti mai jos un filmulet cu modalitatea de schimbare, dar vad ca este un pack pentru varianta AT&T, care vine by default cu o groaza de componente in afara de display-ul atasat. Extra, mai aveti un filmulet cu un teardown (pt. un N9006). Si o varianta de teardown in imagini aici: How to Disassemble Galaxy Note III for Screen/Parts Repair.