Single post: Proiect Aquamonk
-
Admin
Revin cu impresii. Din pacate am ajuns sa fiu complet dezamagit de tot ce inseamna Eheim. Nu ma asteptam la asa ceva... am balta in casa, Cris s-a curentat, doar pentru simplul motiv ca Eheim 2180 s-a decis sa curga prin n orificii. Nici dupa ce am introdus o tona de teflon nu s-a rezolvat. Pe langa problema cu eroarea 0.01 - despre care inca nici Eheim nu stie nimic, faptul ca 2180 pierde apa prin toate orificiile... faptul ca 2080-ul dupa aproape o saptamana de functionare deja a ajuns la jumatate din viteza... m-au debusolat maxim.
Si colac peste pupaza, am pus o pompa nou noutza Eheim Compact+ 3000 (care a inlocuit una de 1500)... pompa care dupa nici o zi s-a decis sa faca ca toti dracii, de nu mai puteam dormi in casa... Cu chin cu vai am reusit sa o scot si sa pun la loc pompa veche. Nu inteleg cum produse germane si care costa carute de bani pot fi atat de proaste.
Si daca nu era suficient, a cedat si electrovalva... fix acum cand avem temperaturi cu minus. Electrovalva care este legata la senzorul de nivel Aquamedic... si care pentru ca nu mai inchide apa, mi-a facut balta in casa.
Prin urmare da, am de tras cu acvariul... A nu se intelege ca-mi pare rau ca am de lucru. Neah, stiam ca a avea animalutze pe langa tine inseamna griji in plus. Imi pare rau insa ca am investit atat de multi bani in produse de top care se comporta mai rau decat niste chinezarii ieftine. Si ca datorita lor am ajuns sa verific de n ori pe zi daca nu cumva a mai cedat vreun echipament...