O asemenea sala este si in Iullius Mall Iasi(in genul ,,Patronului" mai sus amintit). La prima vedere am crezut ca macar folosesc jocuri originale dar ieri mi s-a demonstrat contrariul. Trecand prin zona ieri, am zis sa intru in Altex Iullius Mall sa testez PS4. Dupa cateva minute ma abordeaza doi tineri(studenti cred) sa ma intrebe de console. Din vorba in vorba ajungem la jocuri si preturile lor. Le povestesc afacerea cu PSN vs Xbox Live insa ei imi spun altceva care m-a frapat. Tipii doreau sa cumpere un X360 si ma intreaba de modare. Le explic de Donely ce si cum daca asta chiar isi doresc si imi spun daca va merge ca cele de la "Sala de jocuri din mall" cu Freestyle s.a.m.d. Am ramas frapat de faptul ca proprietarii salii au putut sa isi deschida o asemenea afacere in care sa utilizeze pirateria 100% fara a fi intrebati nimic de nimeni si asta intr-o zona intens circulata nu intr-un subsol de bloc obscur la un capat de oras. Pacat ca cei care doresc legalitatea nu le este permisa iar cei care pirateaza in scopuri comerciale nu sunt sanctionati in nici un fel sau poate sunt dar cu indulgenta "binefacatorilor".