Single post: Sala Xbox
-
Senior Member
Cazul celui din Iasi care foloseste jocuri piratate cred ca nici nu merita discutat daca e legal sau nu. In cazul salii din Afi care foloseste jocuri originale dar pe cont de uk, nu m-ar mira sa fie legala problema potrivit legislatiei scrise pe genuchi din tara noastra. oricum dpdv moral omul nu incalca nici o regula.
cand am zis de donatii si sponsori m-am referit la faptul de a acorda acelasi respect tuturor persoanelor de pe forum. iar la categoria respect intra si nevinovatia pana la proba contrarie (intr-o societate normala cand acuzati pe cineva de un lucru, nu respectivul trebuie sa aduca dovezi ca e vinovat, ci acuzatorul trebuie sa aduca dovezi concrete). nu zice nimeni sa stati drepti doamne fereste, dar asta nu inseamna sa nu avem si unii din membrii acestui forum uneori pareri care sa ne se potriveasca cu viziunea voastra. atat timp cat dialogul se poarta civilizat discutia nu poate fi decat constructiva. la faza cu gramatica sunt perfect de acord cu tine.
O sugestie offtopic mai am daca nu e cu suparare: cand doriti sa banati pe cineva, nu ar fi mai ok ca banarea sa intervina la 24 de ore de la incidentul care a provocat penalizarea? in cele 24 de ore poate individul isi justifica cumva actiunea si e achitat. banarea instant mi se pare identica cu executia fara judecata.
P.S.: am cautat pe net si simbolul 88 nu este banat
. ce ma distreaza e ca in zilele noastre poti iesi fara probleme in public purtand un tricou care sa imortalizeze un cuplu de homosexuali, dar zvastica, un simbol aparut dinaninte de WW2 este ilegal.