Quote Originally Posted by silviu99 View Post
salut, as vrea sa cumpar un joc de pe ebay.com, cred ca e ceva site din Statele Unite, stiu eu in fine.
Daca dau corect adresa si toate, pot sa-l cumpar de acolo sa-l aduca in Romania la posta?!
Nu prea...merge. Ceea ce vrei tu e cam greu. Vezi in primul rand multi useri ebay.com NU TRIMIT in Romania. Si daca ar trimite la costurile mari de transport se va aplica TVA +24% daca produsul depaseste 9-10$.

Ceea ce inseamna ca la un joc care iese la licitatie la 5$ se mai adauga inca 5-10$ transport. Ori daca facem un mic calcul vin 10-15$ adica aproximativ 40-50 de lei, iar in banii astia il gasesti aici pe forum sh, cu livare imediata.

Crede-ma ca sunt user vechi ebay, cu peste 45 de calificative positive si stiu problema Ebay si Amazon cu imposibilitatea livrarii produselor in Romania, Congo, Nigeria si Africa de Sud, ma rog intelegi, noi si restul tarilor din Africa.

In general de pe Amazon.com cumpar produse digitale cu livrarea pe mail. Restul produselor de pe Amazon si Ebay le trimit cumnatului din Portland / Washington si cand vine acasa mi le aduce el..