Quote Originally Posted by MonkY View Post
Uite de-asta n-o sa mai cumparam noi produse bune, pt. ca vor fi facute in USA si nu in CHINA. Ptiu drace! Am trait sa o aud si pe-asta.

CIne a zis asa ceva? Ca n-am vazut sa fie nici macar sugerat

Quote Originally Posted by Snake View Post
Pun pariu ca daca venea Samsung sau Google cu ideea asta sareau mult mai multi sa-i pupe undeva. Dar asa pentru ca e de la Apple inseamna ca 'e fitza' si ca s-au 'atins culim exacerbate'.
Cine a zis ceva de "fite"? Nu a fost vorba de nici o fita, e vorba de pozitionarea ca produs "made in America". Optiunea de a cumpara produse "made in America" e adanc inradacinata in subconstientul anumitor categorii de americani, deci printr-o asemenea pozitionare se poate mari cota de piata.
Iar la nivel guvernamental exista inca din 1933 o lege care obliga institutiile statului sa cumpere produse americane http://en.wikipedia.org/wiki/Buy_American_Act . Si este inca in vigoare, bine mersi.

Dpdv strict tehnic insa, geamul de safir se va zgaria mai greu dar se va sparge mai usor. Si asta o e chestie cu bataie mai lunga dpdv comercial, un telefon zgariat mai merge folosit, unul spart nu.

Quote Originally Posted by Snake View Post
Eu unul consider chestia asta ca fiind una din cele mai tari inventii din ultimii ani. Degeaba am paispe procesoare daca la prima cazatura arunc telefonul la WC.
Asta arata doar ca nu stii cum se comporta un geam de safir. Este exact invers decat sperai tu, telefonul va fi fatos mai mult timp dar la prima cazatura mai zdravana... trosc. Evident, nu vorbim despre alunecat telefonul de pe canapea pe covorul persan

Quote Originally Posted by zyx1141 View Post
Mai citeste o data, cu atentie, nu am spus nimic de concurenta, ci doar generalitati, vino cu argumente daca ai ceva de zis, nu cu fanboyisme, discutam idei, concepte, nu persoane.
Nu vreau sa deschid polemici, ma opresc aici.
Mda, e mai sanatos, cred ca nu mai era mult pana erai acuzat ca esti clona vreunui tampit care abia lega doua vorbe. Si pe urma erai banat cand te revoltai sa auzi asemenea acuzatie inepta.