Quote Originally Posted by fann View Post
din cauza platii pentru a putea juca multiplayer nici eu nu am cumparat ps4, astept sa il scoata, la pc nu platesti pentru a putea juca online. sony obliga lumea a plati ceva ce ar trebui sa fie gratis, de aceea platesti atatia bani pe o consola si jocuri. bineinteles si microsoft face la fel ei au inceput ideea de a plati pentru online dar nu poti compara live cu psn live rulz psn sucks bad. Ideea este ca de aceea microsoft si sony nu au atatia utilizatori, cifrele lor sunt inventate. daca ar scoate nevoia de plata pt online ar avea mai multe vanzari de console. ( si nu puteti nega asa ceva am dreptate 100%)
p.s. daca nu o sa scoata niciodata plata pt online atunci ar trebui sa vanda jocurile ori numai digital ori cele retail sa fie fara multiplayer si la un pret foarte ieftin
asa omule..!eu am luat ps4,am si ps+(e treaba mea asta) insa am o problema cu lucrurile obligatorii,nu le suport asa cum nu ma impac nici cu cele gratuite iar la ps+ sa fim rezon nu ar fi subscris mai nimeni daca nu erau asa zisele mocaceli..!salutari.
.