Single post: Clubul Wii U
-
Member
Eu am vazut exact contrariul, un foarte slab Direct. In primul rand alocarea de timp, circa 25 de minute pentru (3ds) , unde nu era cazul pt ca nu 3ds sufera de vanzari, ci wii u. Iar in al doilea rand, chiar daca am vazut new footage din mario kart 8, bayonetta 2 pe ambele le cumpar) si X (nu ma intereseaza), nici un joc nou anuntat de wii u
. Nu trebuia footage, puteau sa spuna ca e in development, eventual 1-2 artworkuri sa arate, dar nu, nimic nou. Anul asta e mai rau ca anul trecut pentru posesorii wiiu. Doar donkey kong si mario kar 8 in primele 6 luni? Neanuntarea nici macar a unui joc nou, ma face sa cred ce-i mai rau. Whatever screw it, oricum planuiesc sa iau xbox one, macar jocurile de acolo ma vor tine ocupat pana cand scot Nintendo 1-2-3 jocuri pe an, ca mai mult cu ingalbenitul ala in frunte nu pot. God help them!
And one more thing. Nu prea am avut senzatia ca iwata s-ar adresa consumatorului, ci mai degraba investitorului, un fel de nintendo-investors meeting. Au demonstrat inca odata ca nintendo nu intelege consolele, ci doar handheldurile. Invers fata de Sony. NES REMIX 2? Are u ****ing kiddin me? Si GBA pe wii u, in loc de 3ds? WII u are nevoie de emulare n64 si gamecube mai mult ca oricand. They don't get it, asta e singura concluzie trasa de mine dupa prezentarea de aseara.