Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Wii U
-
Member
Eu am vazut exact contrariul, un foarte slab Direct. In primul rand alocarea de timp, circa 25 de minute pentru (3ds) , unde nu era cazul pt ca nu 3ds sufera de vanzari, ci wii u. Iar in al doilea rand, chiar daca am vazut new footage din mario kart 8, bayonetta 2 pe ambele le cumpar) si X (nu ma intereseaza), nici un joc nou anuntat de wii u
. Nu trebuia footage, puteau sa spuna ca e in development, eventual 1-2 artworkuri sa arate, dar nu, nimic nou. Anul asta e mai rau ca anul trecut pentru posesorii wiiu. Doar donkey kong si mario kar 8 in primele 6 luni? Neanuntarea nici macar a unui joc nou, ma face sa cred ce-i mai rau. Whatever screw it, oricum planuiesc sa iau xbox one, macar jocurile de acolo ma vor tine ocupat pana cand scot Nintendo 1-2-3 jocuri pe an, ca mai mult cu ingalbenitul ala in frunte nu pot. God help them!
And one more thing. Nu prea am avut senzatia ca iwata s-ar adresa consumatorului, ci mai degraba investitorului, un fel de nintendo-investors meeting. Au demonstrat inca odata ca nintendo nu intelege consolele, ci doar handheldurile. Invers fata de Sony. NES REMIX 2? Are u ****ing kiddin me? Si GBA pe wii u, in loc de 3ds? WII u are nevoie de emulare n64 si gamecube mai mult ca oricand. They don't get it, asta e singura concluzie trasa de mine dupa prezentarea de aseara.